Strandhugg på Pite havsbad

Strandhugg på Pite havsbad

21 juli, 2015 0 av patrikohman
Pite havsbad. Ensamma på stranden mitt på dagen 21 juli, när händer det egentligen?

Pite havsbad. Ensamma på stranden mitt på dagen 21 juli, när händer det egentligen?

I brist på annat att göra drog vi till Pite havsbad. En vinstlott visade det sig om man gillar att vara ensam på stranden. Hur stora är oddsen att man kan hålla för ögonen och vandra omkring fritt på stranden i fem minuter utan att krocka med någon annan mitt på dagen mitt i juli på Pite havsbad? Kan ju bero på att det var 13 grader, blåste och kom lite duggregn emellanåt. Men annars var det skönt. Man behövde inte skämmas att man är en badkruka i alla fall. De enda som badade var två tappra små flickor en bit bort. Jag förstår inte att de kunde, och absolut inte så länge! Men trevligt var det och varmt kaffe smakade extra gott!

Lite fler bilder >>

(74)