P3 Älskar Luleå på Kulturens hus

P3 Älskar Luleå på Kulturens hus

6 maj, 2016 0 av patrikohman

Jag och Ola var och tittade på P3 älskar på Kulturens hus i Luleå. Det blev en lång kväll med mycket intryck och musik. Och en massa rolig StandUp Comedy! Det var lite tunt med folk till en början men fylldes på i rask takt. Kulturens hus är ju ett perfekt ställe för såna här tillställningar, inbjudande lokaler i största allmänhet, gott om plats för alla och även plats för exempelvis rundpingis och kuddhörnor.

Och med det mottagandet som alla besökare fick så kunde det ju bara vara kärlek i luften! Så bra arrangemang P3Älskar!

Alla besökare välkomnades med kramar, oavsett ifall de ville ha det eller inte!? Här Josefin Johansson och Rasmus Östanås Persson som vill ha kramar.

Alla besökare välkomnades med kramar, oavsett ifall de ville ha det eller inte!? Här Josefin josefinito Johansson och Rasmus Östanås Persson som vill ha kramar.

Ana Diaz

Otroligt skön musik, kul att hitta nya artister att lyssna på! Absolut en ny favorit!

Och vad vore en konsert utan lite tekniskt strul?

Och vad vore en konsert utan lite tekniskt strul?

Jonathan Johansson

Vilken skillnad på hans inspelade material och live-musiken, bägge bra men på olika sätt…!

Erik Lundin och Michael Dida

Rap är inte min grej så det här bör nog någon annan recensera 🙂 Men från säkra källor (tack Jens!) var det grymt bra och de har mycket bra texter!

Silvana Imam

Tänk så fel man kan ha, tänkte på en musikstil och så var det ungefär tvärtom… Men energin var på max, både bland besökare och hos Silvana.

(197)