Loreen på Musikens Makt 2019

Loreen på Musikens Makt 2019

7 augusti, 2019 0 av patrikohman

Anda gången världsartisten Loreen uppträder i Luleå, och andra gången jag fotograferar henne. Men man kan ju inte säga att jag känner igen henne sen sist… Kort, blonderat hår, bort är den mörka mystiska looken. Ingen anledning för mig att kommentera vilken jag tycker bättre om!

Det började lite mystiskt, långt ifrån europop. Men det passade fantastiskt bra till scenen och vattnet runt udden, kommenterade en i familjen. Jag var mest fokuserad på att fotografera så då är jag inte så uppmärksam på musiken. Dessutom låter allt väldigt konstigt med hörselpropparna i öronen. Men de är sköna att ha när man lutar sig mot högtalarna längst fram.

När Loreen sen tände en cigarr på scen tänkte jag, va f-n. Men det var en rökelse så det är hon förlåten för!

Nåväl, här är lite bilder från showen:

(112)