Nordsken 2018

Nordsken 2018

11 maj, 2018 3 av patrikohman

Så var det äntligen dags igen för Nordsken 2018, eventet för alla olika och lika människor. Jag har svårt att tänka mig någon som inte passar in här. Vad man än gillar, från hightech, esport och dataspel till cosplay och brädspel passar in. Och vill man helt leva ut sina drömmar så sticker man inte ut bland resten av människorna, man är bara lite eljest, ungefär som hälften av alla andra på mässan. Resten är som jag, tråkigt grå men som gillar att se på alla helt fantastiska kreationer.
Och som fotonörd så är det ju fantastiskt kul att gå omkring och fotografera människor som vill bli fotograferade (eller åtminstone inte har någonting emot det). Det är inte som hemma att till och med hunden springer och gömmer sig när man tar fram kameran.

Efter några timmars vandrandes upp och ned för trappor, fram och tillbaka i stora och små mässhallar så var det dags att åka hemåt igen. Jag är verkligen imponerad hur arrangörerna lyckas att dra detta jätteevenemang i hamn, så otroligt mycket som ska fungera, och jag såg eller upplevde inget som inte fungerade! Så nöjd över denna dag, men trött.

Kommentera gärna bilderna!

 

(236)