Marcus Oscarsson på Norrbotten Media Week

Marcus Oscarsson på Norrbotten Media Week

10 februari, 2017 0 av patrikohman

Jag hade inte så gott om tid denna vecka att gå på alla seminarier jag ville under Norrbotten Media Week, så jag fick gallra hårt. Valet föll på Marcus Oscarsson, TV4:s politiske kommentator som så enkelt och lättförståeligt målar upp olika scenarier i politiken. Sällan har en timme gått så fort. Nu har man lite större inblick i amerikanska valet och vad som har hänt, vad som händer och vad som kan hända i det stackars US and A.

Dessutom var jag nyfiken på ifall han var lika energisk och entuiasmerande utanför tv-studion och det var han verkligen, mycket sympatisk människa!

Eftersom man inte fick fotografera under föreläsningen så letade jag upp honom efteråt istället. Hade bara tänkt ta en snabbild på honom men han propsade på att jag skulle vara med, och nej, jag var inte så svårövertalad.

 

(87)