Kulturnatta i Boden 2019

Kulturnatta i Boden 2019

1 september, 2019 0 av patrikohman

Så var Kulturnatta i Boden 2019 över. Fantastiskt god mat och massor av bra musik. Och det kunde ju inte vara mer tur med vädret än som det var! Som vanligt blev det alldeles för mycket bilder, men det är svårt att inte låta avtryckarfingret smälla när det är så kul! Och sen heter det ju “Kill your darling” men det är svårare än det låter.

Nåväl, här nedan hittar nil bilder på Bo Selinder och Accja, skönt gung. Och under de första låtarna tänkte man inte ens att de bara sjöng, inga instrument, imponerande.

Sen var det dags för “Den brinnande busken”. Bra gung även där, fast av en helt annan karaktär… Men det är bara konstatera att konserter som är mer åt punkhållet är roligare att fotografera än mycket annat!

“Surge” körde bara på med två låtar, men de tog i för hela kvällen. Att håret fortfarande sitter kvar är ju märkligt!

“Norrbotten Big Band” med Stefan Gunnarsson gjorde nog ingen besviken. Lite nog så lugnt i början men det tog de igen sen. Den som nu mot förmodan tror att storband är trist har såå fel!

Slutligen för mig blev det “Norra Hospitalet” Intressant punk. Kan man skriva “intressant punk”? Det lät lite mesigt. Det var bra med duktigt med ös och kul snack. Tyvärr lite folk som tittade på, de som inte var där missade något!

Nåväl, titta på bilderna om ni är intresserade och skriv gärna någon kommentar!

Bo Selinder och Accja

Den brinnande busken

Norra Hospitalet

Stefan Gunnarsson och Norrbotten Big band

Surge

(89)