Boden Fortress 2019

Boden Fortress 2019

30 juni, 2019 0 av patrikohman

Även i år fotograferade jag er tappra löparna runt forten i Boden i tävlingen Boden Fortress. I år stod jag endast på Rödbergsfortet för att försöka fånga de flesta löparna på bild. Jag tror jag fick med er alla, möjligen något enstaka undantag.

Det sägs ju att det är ensamt på toppen, det håller jag inte med om, däremot otroligt blåsigt. Det är spännande med kraftig blåst när man ställt upp blixtarna på stativ i den minst sagt ojämna terrängen. Det var mer än en gång jag var beredd på släppa kameran och rusa till stativen. Det vore ju iof ganska dumt eftersom kameran är betydligt dyrare… men man vet aldrig när aphjärnan slår till. Däremot är jag hjärtligt tacksam för egen del att regnet kom precis efter sista löparen hade passerat, mer tur kan man inte ha, tack för det den som nu bestämmer sånt!

Åter till Boden Fortress 2019 terränglopp, jag förstår inte hur så många av er löpare kunde se så glada och opåverkade av backen upp till toppen på Rödberget, otroligt imponerande!

Roligt att se kommunalrådet i Boden, Claes Nordmark, i spåret. Kul idé om att utmana sportklubbarna, det är ju en utmaning som heter duga!

Nåväl, här nedan är lite bilder, några från uppvärmning och start och sen en del deltagare…

OBS! En rättning. Tyvärr fick jag tydligen inte med de sista deltagarna, drog tydligen lite för tidigt. Men kanske nästa år!

Om någon av er inte vill vara med på bild så maila mig bara på patrik.ohman@telia.com så tar jag bort bilden ASAP.

Läs mer om Boden Fortress på deras hemsida http://www.bodenfortress.se/

(1154)