Ännu ett celebert fotograferingstillfälle

Ännu ett celebert fotograferingstillfälle

12 maj, 2019 0 av patrikohman

Det är verkligen ett brett spektrum av saker, människor och händelser jag fotograferar på jobbet. Det är allt från produkter och hus till mingel och myndighetspersoner. Denna gång var det Amanda Lind, kulturminister.

Amanda Lind, kultur- och demokratiminister var på besök hos Filmpool Nord i Luleå för att få en uppfattning om bland annat filmproduktionen i länet betyder för landet och framförallt förstå varför det måste läggas in produktionsrabatter för filmproduktion i Sverige för att utjämna villkoren mot andra europeiska länder. Många filmproduktioner hamnar utomlands just på grund av ekonomiska skäl, och det är ju onödigt eftersom varje produktion skapar mycket arbete på många olika plan.

Som vanligt var filmpoolsgänget väldigt lättsamma att fotografera, alltid roligt! Sen kom ju kryddan med Amanda Lind som gjorde det lite extra roligt, hon var verkligen mycket sympatiskt det lilla jag hann se.

Tyvärr så hade vi bara tio minuter på oss att ta en gruppbilder, några porträttbilder samt en intervju, så det blev inte mycket kallprat där…

Länk till artikeln här nedan >>

(45)