Trollforsarna

Trollforsarna

30 juli, 2021 0 av patrikohman

När man tror man besökt allt vackert i närområdet (norrbottensanpassning på avstånd) och så har man missat Trollforsarna…

De ligger cirka 20 km nordväst om byn Moskosel. Det är grusväg en bra bit men välunderhållen så det var inga problem att köra, inte ens med husvagn. Storforsen känns verkligen sönderprojekterat i jämförelse. Är man rullstolsburen eller har svårt att gå är dock kanske inte Trollforsarna bästa valet.

Men för oss det fortfarande spritter i benen på är det en underbar plats. Hur mycket små stigar som helst och små vattenfall överallt. Inga problem att bada fötterna (eller mer) på många ställen i området. Vill man bada hela kroppen kan det vara klokt att göra det nedanför forsen, kan bli nog så spännande annars.

Det är bra med plats för husvagnar och det är en fricamping med allt vad det innebär. Det finns utedass, det är ju ungefär allt. Men det räcker ju i de flesta fall när man har husbil eller husvagn! Det var rent och fint, hoppas det fortsätter vara så även när hemester lockar för fler nu för tiden!

OCH JAG BER OM URSÄKT REDAN NU! Det är många bilder i galleriet som ser nästan likadana ut. Bara så ni vet! Men det är som att välja mellan sina barn, det går ju inte 🙂

(216)