Nu stod man som ett fån…

Nu stod man som ett fån…

5 juni, 2015 0 av patrikohman
Läckraste bilen? på lunchrasten idag. Den måste dock vara ett elände att köra när det är moddigt... Trodde den var gammal men många detaljer ser rätt moderna ut... men snygg var den!

Läckraste bilen? på lunchrasten idag. Den måste dock vara ett elände att köra när det är moddigt… Trodde den var gammal men många detaljer ser rätt moderna ut… men snygg var den!

… mitt på mittremsan på Sandviksgatan halva lunchrasten för att fånga bilden. Tänkte man skulle kunna fånga något coolt fordon mad kranen i bakgrunden för att visa i vilken stad det ar taget. Jo, ett riktigt coolt fordon gled förbi, men på fel sida av vägen… och de som körde på rätt sida av vägen körde nog så fort för att jag skulle hinna panorera… Så det fick bli en ovetandes cyklist som får ha kranen i bakgrunden. Och en snygg men suddig hoj…

Luleås stolthet. Kranen alltså. Cyklisten är säkert någonannans stolthet.

Luleås stolthet. Kranen alltså. Cyklisten är säkert någon annans stolthet.

Jag försökte panorera snygga hojar. Denna Harley Davidson var en av de läckrare. Men svårt att hinna med att panorera när de kom så nära... Kranen i Luleå i bakgrunden.

Jag försökte panorera snygga hojar. Denna Harley Davidson var en av de läckrare. Men svårt att hinna med att panorera när de kom så nära… Kranen i Luleå i bakgrunden.

(247)