Ltu Big Air 2017

Ltu Big Air 2017

12 februari, 2017 0 av patrikohman

Ibland är man ju helt enkelt inte sugen på att fotografera, och så var det verkligen nu. Å andra sidan känner jag mig själv, hade jag inte åkt hade jag suttit på nålar hela kvällen och funderat på om det var bra… Men jag tog mig i kragen och åkte dit. Förutsättningen var rätt så kassa, dåligt fotoljus och snö i luften så det blev obra med blixt. Dessutom går det väldigt fort när man inte ser åkaren förrän när de dyker upp i luften och då ska man hinna sätta skärpan innan de landat, och det går fort… Jag tror jag har vissa förutsättningar för lerduveskytte…

Jag hyser stor respekt för vilket jobb som är nedlagt på detta arrangemang. Att bara bygga rampen, vilket jättejobb. Sen alla åkare, att bara släppa på nedför stupet… imponerande!

Sen en brask-lapp till arrangörerna, man blev verkligen less på vänta mellan kvalet och tävlingen. Jag orkade då inte vänta till den riktiga tävlingen satte igång. Man började frysa och när man inte var jättetaggad innan så hjälpte ju inte en lång väntan till… Det var ju lite livemusik mm men man blir inte varmare av det… Kortare paus mellan kval och tävling, om det går att ordna, skulle vara kanon!

Nåväl, några bilder blev det men ingen som man är jättenöjd med…

(83)