Laxmacka på Laxede Camping

Laxmacka på Laxede Camping

24 juni, 2018 0 av patrikohman

Med en mysig utflykt i sikte packade vi bullar, saft och kaffe och satte oss i bilen. Det blev så vi åkte till Laxede Camping vid Laxholmen, någon mil bortom Harads, från Boden räknat. Vi hade aldrig varit där men hade hört att det skulle vara fint. Och det var en underdrift, otroligt mysig camping, saknar verkligen husvagnen nu! Campingen ligger på en udde med vatten på bägge sidor med väldigt gemytligt läge. Efter vi strövat omkring ett tag så letade vi upp huset som ligger på Laxholmen, ett hundratal meter från campingen, där det skulle säljas glass, men såg flera människor bära ut läskande laxmackor. Och när de dessutom bara kostade 50 kronor så struntade vi i vårt medtagna fika och satsade på laxmackor istället, och naturligtvis även glass… Ett klokt val!

Vid huset startade en naturstig som vi hängde på ett tag, överallt efter stigen fanns det skyltar med bilder på blommor och deras namn. Och tittade man sig omkring vid skyltarna så fanns blommorna i verkligheten också. Och när man följde stigen så gick man genom flera olika typer av natur, en jättefin och omväxlande promenad!

Måste verkligen rekommendera denna camping om man gillar naturnära campingar! Kanske inte för familjer med barn som har mer spring i benen än förstånd. Men så fort barnen blivit lite större måste det vara toppen att kunna fiska alldeles utanför boendet, och sen grilla den nyfångade fisken på plats! Eller bara njuta av lugnet!

(310)