Hästfesten i Boden 2014

6 september, 2014 0 av patrikohman

Jag är ju inte så intresserad av hästar men denna var ganska vacker...Jag är ju inte så intresserad av hästar men denna var ganska vacker…

Massor med folk och underbart väder. Ännu ett arrangemang i Boden som måste vara succé? Tänkte närmast på Kulturnatta  och Kläppenfestivalen som också lockade massor med folk och som genomsyrades med bra stämning. Massor med bilder i gallerierna nedan. Jag blev grymt imponerad av hovslagaren Ida Lundberg som knackade till hästskor och som dessutom vågade sätta fast dem under hästen sen.

DSC0022.jpg

Hovslagare som tillverkar och monterar? hästskor

DSC0253.jpg

Westernridning

Fler bilder

Sen hittade jag en fotograf som fotograferade en fotograf, intressant...

Sen hittade jag en fotograf som fotograferade en fotograf, intressant…

(789)