Emporio Barattini i Luleå

Emporio Barattini i Luleå

15 oktober, 2019 0 av patrikohman
Emporio Barattini driver Emporio Barattini i Strand Galleia i Luleå.

Det är roligt när det händer nya saker i Luleå City. Allt man annars hör om stadskärnor är att det blir färre och färre butiker och allt flyttas ut till könlösa och totalt opersonliga förorter utan någon som helst charm. Men nu öppnar Emporio Barattini i Strand galleria, kul!

Jag önskar verkligen jag skulle älska ost, men tyvärr gör jag inte det. Jag får hålla tillgodo med charkbrickorna istället, jag är rätt säker jag kommer att vara nöjd med att hålla till där!

Och roligt med en affärsinnehavare, Alessandro Barattini, som gärna ställer upp på bild, och gör det snyggt!

Några av delikatesserna, Mozzarella från Frägsta mejeri. Annars är det mesta direkt från små leverantörer i Italien.
Sortiment från Guglielmi syns i hyllorna.

(23)