Alltid kul när bilderna på bloggen uppmärksammas

Alltid kul när bilderna på bloggen uppmärksammas

24 november, 2019 0 av patrikohman
Svolder årsredovisning 2018
Framsidan på Svolders årsredovisning 2018/2019. De har bra smak när det gäller bilder! 🙂

Kul när mina bilder uppskattas! Nu av kommunikationsbyrån för Svolder när de behövde en omslagsbild på en fyr.

Bilden på tog jag för några år sen. Jag steg upp i ottan och åkte till Jävre och Jävre fyr. Jag tänkte vara på plats innan soluppgången för att kunna följa den i lugn och ro. Och resultatet blev ju ok! Det är kul när man har bilden hur man vill det ska se ut i huvudet och det blir ungefär som man tänkt sig. När jag tog bilden på Studio Nord skylt och norrsken var det samma sak, man hade bilden i huvudet, bara att vänta på rätt ögonblick…

Inte anade jag då att den skulle pryda en framsida på en årsredovisning. Visst, jag brukar ta den typen av bilder, men då är det planerade fotograferingar… Men kul är det, mer sånt!

Och måste tillägga att det var en snygg årsredovisning, allt från pappersval ( härlig papperskänsla) till typo och tabeller var lysande (pappaskämt…)!

(22)